2008-12-13

aj aj aj...

...jag skulle ju bara ta ner en kartong som innehåller sällskapsspel från "över garderoberna" för att vi skulle ha tärningar till paketspelet vi skulle spela igår, men stolen jag stod på for iväg och jag föll handlöst bakåt. Räddade visserligen kartongen, men foten är väldigt stukad idag. Kan knappt gå på foten, än mindre böja den. Det värker upp på smalbenet men när jag är stilla så går det bra. Så idag har jag varit stilla, men kanske inte bara pga foten..huvudet har dunkat också, men det har inte med fallet att göra, snarare glöggen och vinet som hörde till paketpartyg igår. Men kul hade vi och det är ju huvudsaken. Jag vann en proslinstomte, som fick namnet Lasse..haha..honom hittade jag i min säng när jag skulle gå och lägga mig. Skojjiga kompisar jag har..haha.

4 kommentarer:

Eva sa...

Usch det låter inte riktigt som din dag idag. ;o)
Hoppas du mår bättre imorgon. :o)
kram Eva

Petra sa...

Men herregud! Du kunde ju ha slagit ihjäl dig! :-O Tur (i oturen) att det "bara" blev en vrickad fot av den vurpan! "Åh! Glögg! Vin!" tänkte jag längtansfullt när jag läste vad du skrivit. Men dunkande huvudvärk hoppar jag förstås gärna över. Fatta vad jag saknar att få ta en glögg en sån här dag!

Annelie sa...

Eva: Ja idag är det bättre som tur är.

Petra: Ja, min kompis trodde jag hade slagit i ryggen...men jag sa bara: -Ta kartongen!..haha..så sjuk man är som tänker på den först och sen försöker kravla sig upp från golvet. Förstår att du längtar efter glögg och vin. Men snart så :)

Vera sa...

Åhh, din stackare! Hoppas att du mår bättre snart. Det där är inget att leka med. Jag minns att jag stukade foten så illa att jag fick hoppa på kryckor i flera dagar förra julen. Stukningen tog illa då, var rädd om dig och vila foten mycket.

kram vera