2007-11-24

Muffins och choklad

Så där ja, nu har jag kladdat färdigt. Ja, kladdat, för jag smälte ju choklad i min lilla smältapparat som jag faktiskt hade tänkt att sälja på Tradera, men den var så bra att jag tänker behålla den ;)
Det var väääldigt kladdigt att hålla på med chokladen, men sååå himla roligt!! :D
Jag visste ju inte innan hur jag skulle dekorera muffinsarna så jag testade lite olika varianter.
Här är dom:


Och så gjorde jag chokladbitar också. Det var med olika formar i kartongen som chokladsmältningsapparaten låg i. Jag la silverkulor i granformarna och i stjärnorna så att de skulle synas, men de försvann in i chokladen så de syns knappt.


Och apropå Tradera! Guuud så spännande det var tidigare idag när jag följde budgivningarna de sista minutrarna. Det var 3 st annonser som gick ut inom loppet av 10 minuter. Den första hade jag satt utgångspris 20kr och den gick för 21. Den andra var satt till 40kr och gick för 56kr, lite mera spännade än den första. Men den 3dje och sista..oj, den hade jag satt 40kr på och den var det flera som fajtades om och slutsumman blev 206kr!! Jättekul ju!
Jag måste bara följa resten av annonserna också så där i slutminutrarna. Det blir spännande här i veckan för annonserna går ut 3 kvällar i rad ;)
Nu ska jag se på tv och äta en muffins kanske :)

6 kommentarer:

Eva sa...

Åååååh det ser ju så gott ut så nu blir jag nästan så godissugen så jag blir galen! :o))
Underbara små cupcakes du har gjort!!
Tur du inte hann sälja smältgrejen.
En sån skulle jag också vilja ha. :o)
/Eva

Mamarazzi sa...

hihi, jaa för en gångs skull så visar det sig att en "gratisgrej" är fullt duglig! Jag har alltså fått den här smältgrejen och tänkte att den nog inte är så bra, men ack så fel jag hade :)
Jag blev lite sugen på att spinna vidare på det här med choklad faktiskt, så vem vet vad som dyker upp framöver :)

Petra sa...

Jisses så pysslig du är! Jag gjorde faktiskt också muffins - i fredags. Men mina blev vanliga äppelmuffins (med äppelklyftor doppade i kanel i nertryckta i smeten alltså). De ser inte alls lika tjusiga ut som dina (men de är ruskigt goda tycker jag).

Mamarazzi sa...

Petra: Vi kanske skulle ta och ses och byta muffinsar med varandra. Dina lät supergoda ju! *slickar mig om mun* :)

Birdie sa...

Ååå så mysigt det ser ut, och än en gång: att du inte sadlar om och blir konditor?! Tänk dig: ett litet mysigt café, för "de lite kräsne, som är ute efter både ögonfröjd och själslig fröjd? ... å så kan jag erbjuda massage inne i nåt rum bakom. *spånar vidare*
Ska vi starta eget?! (Aja, jag HAR ju redan eget, och företagsnamnet Knåda skulle ju funka, även för DIN grej *s*)

Mamarazzi sa...

Birdie: Mmm..funderar starkt på att sadla om. Om det blir konditor eller nåt annat vet jag inte.. men åt måste hända iaf.
Men du..DIN idé var inte dum hörrö.. tänk dig, kunderna får välja mellan "Knådat eller Knådas?!" ;)